tratamiento oncológico

LocalitzacionsInformació sobre els nostres tractaments amb radioteràpia

Un tractament oncològic és més efectiu si es comença a aplicar com més aviat. Moltes vegades, els símptomes d'un càncer poden ser molt variats depenent de la localització i el seu estat. Per això, des IMOR ens oferim a donar tota la informació possible a tota aquella persona que contacti amb nosaltres.

Un major benestar és possible. L'Institut IMOR, Institut Mèdic d'Onco-Radioteràpia és un Centre Monogràfic i obert, dedicat a l'atenció del pacient oncològic, la missió principal és la de prestar una assistència personalitzada al pacient i posar al seu abast els mitjans tècnics més avançats del moment.

L'Institut IMOR va iniciar la seva activitat en 1.999, oferint els seus serveis oncològics, tractaments amb radioteràpia i total atenció mèdica a tots aquells que ho necessitessin i havent atès des de llavors a més 6.000 pacients i havent realitzat més de 3000 tractaments de braquiteràpia.

Tècniques - Tractaments

Comptem amb tractaments del càncer que permeten un major benestar i menys efectes secundaris. En el nostre Centre s'ofereixen les més modernes tècniques terapèutiques per a diferents tipus de càncer amb radiacions ionitzants, pròpies de l'especialitat d'Oncologia Radioteràpica:

Radioteràpia externa

· Radioteràpia externa, mitjançant Acceleradors lineals amb capacitat de realitzar àmplia varietat de tècniques: 3D conformacional, IMRT, IGRT, VMAT, SBRT, etc.

Radioteràpia Intraoperatoria

Un tractament de radioteràpia molt precís i molt ràpid, ja que es subministra en una única fracció després d'un acte quirúrgic sobre el tumor. A més, permet visualitzar directament el llit que s'ha d'irradiar i no és invasiu: deixa fora del seu camp d'acció dels teixits sans adjacents i actuant només sobre cèl·lules canceroses.

Braquiteràpia d'alta tasa de dosi HDR

Entre altres aplicacions, la braquiteràpia HDR sol utilitzar per combatre el càncer de pròstata combinant-lo amb tractaments de radioteràpia externa conformacional i/o hormonoteràpia.

Braquiteràpia mitjançant fonts radioactives encapsulades

Per al tractament del càncer de pròstata, podem aplicar també braquiteràpia amb llavors d'I-125. Un tractament que permet una major radiació localitzada en una zona més petita, de manera que tampoc farà malbé teixits sans.

Braquiteràpia oftàlmica

Senzill tractament mitjançant lents de contacte radioactives que es col·loquen durant uns dies als ulls.


L'Institut IMOR també ofereix altres serveis a través de la Fundació IMOR.

logos mutuas imor
logos mutuas imor
logos mutuas imor
logos mutuas imor